سرفصل های وبینار:
- مقدمه ای بر زیست شناسی
- حوزه های فعالیت زیست فناوری
- آشنایی با تکنیک های آزمایشگاهی
-آشنایی با تکنیک های محاسباتی
-فرصت های تجاری سازی زیست فناوری
مدرس:
جناب آقای علی سالاری
زمان برگزاری : سه شنبه 19 اسفندماه
ساعت برگزاری: 13-14
لینک ثبت نام:
سرفصل های وبینار:
- معرفی طرح کسب و کار
- تشریح اجزای طرح کسب و کار
- مطالعات بازار و برآورد تقاضای بازار
- طرح مالی و سرمایه ثابت و سرمایه در گردش
- هزینه سود و زیان و برآورد درآمد
مدرس:
جناب آقای مهندس جهانگیریان
زمان برگزاری : دوشنبه 18 اسفندماه
ساعت برگزاری: 14-13
لینک ثبت نام:
طرح کسب وکار business plan
یک نوشته رسمی است که اهداف کسب وکار را تعیین، دلایل امکان تحقق اهداف را ذکر و برنامه هایی که برای رسیدن به اهداف دنبال میشوند را ارائه میکند. این طرح عبارت است از شرح سمت وسوی فعالیت اقتصادی موردنظر،
طرح کسب وکار سندی مکتوب است که جزئیات کسب وکار پیشنهادی را مشخص میکند. این سند باید ضمن تشریح موقعیت کنونی، نیازها، انتظارات و نتایج پیشبینی شده را شرح دهد و کلیه جوانب آن را ارزیابی کند.
اهمیت طرح کسب و کار:
تهیه طرح تجاری مهم ترین و پیچیده ترین قسمت در روند کارآفرینی است. در واقع برنامه کسب و کار به عنوان ابزاری برای پیشبینی و مدیریت بهتر کسب و کارهای موجود و یا جدید میباشد. این کار از طریق توجه به اولویتها، نظارت و ارزیابی پیشرفت کار و کمک به دستیابی اهداف از پیش تعیین شده صورت میگیرد. با تدوین اهداف و شیوههای دستیابی به هدف مسیر موفقیت هموار میشود.
مراحل کلی تدوین طرح کسب و کار:
با توجه به اندازه کسب و کارها می توان طرح های مختلف نوشت. یک فرمت یا محتوایی که همه موارد را شامل شود، وجود ندارد. هر بخش یک بیزنسپلن نماینده یک بخش از سازمان است که در کنار هم نمای کلی سازمان را نمایش می دهند.
شیوه تدوین طرح کسب و کار:
طرح کسب و کار آغازین: این طرح کسب و کار ابزار خوبی است برای سنجش ایده شما، با توجه به اینکه آیا این ایده ارزش کسب و کار دارد یا خیر. اما به هیچ وجه از دقت کافی برای اداره یک کسب و کار برخوردار نیست. طرح کسب و کار کامل: این طرح کسب و کار برای چرخاندن واقعی یک کسب و کار نوشته می شود.
طرح کسب و کار داخلی: این طرح به منظور کسب منابع از درون شرکت نوشته شده و در جهت برنامه ریزی برای رشد، یک محصول جدید و توسعه کسب و کار استفاده می شود.
افتخاری دیگر از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه قم
"طراحی و تولید سخت افزارهای الکترونیک مرتبط با هوشمندسازی ساختمان” دستاورد واحد فناور مرکز رشد دانشگاه قم در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
طبق گزارش روابط عمومی مرکز رشد دانشگاه قم: "طراحی و تولید سخت افزارهای الکترونیک مرتبط با هوشمندسازی ساختمان” طرح فناورانه پژوهشگر و فناور مرکز رشد دانشگاه قم به عنوان یکی از ۸۹ طرح فناورانه برتر کشور در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
خانه هوشمند، طرح شرکت مایا هوشمند ایرانیان به مدیر عاملی آقای مهندس محمد حسن محمدخانی از شرکت های فناور مرکز رشد دانشگاه قم می باشد.
مهم ترین تأثیر سیستم هوشمندسازی برای یک خانه کاهش مصرف انرژی به دلیل کنترل و مدیریت آسان تر وسایل و تجهیزات الکتریکی داخل خانه می باشد البته این کاهش مصرف انرژی بایستی توسط سیستمی ایجاد شود که خود مقرون به صرفه باشد و توجیه اقتصادی داشته باشد.
در حال حاضر یک سیستم هوشمندسازی مقرون به صرفه با کاربری آسان و پایدار نیاز مهمی در صنعت ساختمان سازی در کشور است. مقرون به صرفه بودن این سیستم در کنار کاربری آسان و پایدار آن، باعث فراگیرشدن استفاده از سیستم هوشمندسازی در ساختمان های در حال ساخت و یا ساخته شده می شود.
ویژگی های برترسیستم مای هوم:
1-رله وای فای
2- پنل دیواری
مرکز رشد دانشگاه قم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات این شرکت و همکاران محترمشان، آرزوی درخشش و توفیق روزافزون آنان را در تمام عرصه های علمی و فناوری خواستاراست.
افتخاری دیگر از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه قم
"منابع تغذیه سوئیچینگ هوشمند صنعتی” دستاورد واحد فناور مرکز رشد دانشگاه قم در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
طبق گزارش روابط عمومی مرکز رشد دانشگاه قم: "منابع تغذیه سوئیچینگ هوشمند صنعتی” طرح فناورانه پژوهشگر و فناور مرکز رشد دانشگاه قم به عنوان یکی از ۸۹ طرح فناورانه برتر کشور در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
منابع تغذیه سوئیچینگ، طرح شرکت فناور زیتون الکترونیک به مدیر عاملی آقای مهندس سیدمحسن حسینی از شرکت های فناور مرکز رشد دانشگاه قم می باشد.
در این طرح منابع تغذیه سوئيچینگ متعددی با توان های مختلف و مصارف گوناگون خانگی و صنعتی طراحی و ساخته شده است. این نکته حائز اهمیت است که دانشی بودن محصول منبع تغذیه سوئیچینگ سبب شده در صورتی که قطعهای در بازار وجود نداشته باشد به راحتی بتوان قطعه دیگری را جایگزین نمود که همان کار قطعه قبلی را یا حتی بهتر از آن انجام دهد.
این شرکت به لطف خدا پس از چندین سال کار پژوهشی، علمی و عملیاتی توانسته محصولات متعددی را در زمینه منابع تغذیه سوئیچینگ ایرانی با نام تجاری زیتون الکترونیک، طراحی و تولید و روانه بازار کند تا خدمتی شایسته برای جامعه ایران اسلامی باشد.
مرکز رشد دانشگاه قم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات این شرکت و همکاران محترمشان، آرزوی درخشش و توفیق روزافزون آنان را در تمام عرصه های علمی و فناوری خواستاراست.
رغائب محصول جدید شرکت پشتیان داده ایرانیان از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه قم
رغائب از یکی از محصول جدید شرکت پشتیان داده ایرانیان به مدیریت جناب آقای محمدمهدی قاسمی نیا از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه قم می باشد.
رغائب یک سامانه بومی کلاس مجازی و ویدئو کنفرانس می باشد. در این سامانه افراد هم می توانند به شکل مستقیم از سرویس های کلاس مجازی ما استفاده کنند و یا می توانند در قالب api از ما سرویس تهیه کرده و صرفاً سرویس ویدئو کنفرانس تحویل بگیرند. از آنجا که این سرویس بر روی سرورهای داخلی میزبانی می شود امکان ارائه کلاس همزمان با پوشش ۱۰۰۰ نفر را دارد.
آدرس وب سایت:
ایمیل:
این ایمیل آدرس توسط Spambot ها محافظت شده، برای مشاهده آن باید جاوا اسکریپت را فعال کنید
تلفن تماس:
02591003130